Friul Extrudering- Bästa standard från Italien

Extrudering.
Friul finns här för de som vill ha högkvalitativ prestanda när det gäller tillverkning av rör och profiler, från helt anpassade tekniska extruderingslinjer. All tillverkning sker i Italien och företaget håller en hög professionalitet och flexibilitet decennier framåt för sina kunder.


Det italienska företaget Friul har som vision om att vara den bästa tillverkaren av nyckelfärdiga extruderingsprojekt som är gjorda för att mäta. De vill alltid hålla en hög professionalitet i all sin kontakt med kunder och gör allt för att skapa mervärde. Med ett motiverat och skickligt team producerar de endast produkter av högsta möjliga kvalitet.

Tekniken

Friul har egen verktygs-tillverkning vilket gör att de därmed kan leverera nyckelfärdiga provkörda och godkända lösningar. Programmet omfattar enkel- och dubbel-extrudrar i storlekar 43 till 160 millimeter, och innefattar bland annat kylsträckor, dragverk, klipputrustningar och UV-tryckutrustningar.
 

Varumärket Friul

Friul Filiere SpA är en av Europas största tillverkare av extruder-utrustningar. Företaget startades för nästan 40 år sedan. Sedan starten har de gått från att endast tillverka matriser för extrudering av plastmaterial till att idag sälja kompletta Key-in-hand-system över hela världen. De har som motto att alltid vara en pålitlig och teknisk aktör som är i framkant när det gäller forskning och utveckling.

Dokument

Kontakta oss om Friul Filiere!

Katarina Stadler
070-925 34 74
katarina.stadler@awim.se