Labtech - Småskaliga maskiner för laboratorier, utveckling och produktion


Labtech befinner sig i teknisk framkant inom sitt område och har sedan starten 1993 ständigt levererat produkter av högsta möjliga kvalitet. Den kvaliteten sträcker sig längre än bara produkterna – även deras kommunikation och service håller högsta nivå.


Med erfarna tillverkare som är utbildade ingenjörer har Labtech ett dedikerat serviceteam i de länder de är aktiva inom. Att hålla sig längst fram i utvecklingen är högsta prioritetför Labtech som har ett oklanderligt rykte tack vare sin högkvalitativa produktion, service och kunddialog. Företagets fabrik ligger i södra delarna av Bangkok och under 2013 dubblerade man produktionsytan.
  • labtech2
  • labtech1

Tekniken

Labtechs program av laboratorieutrustning består bland annat av valsverk, pressar, extrudrar, filmblåsningslinjer upp till 9 lager, folielinjer upp till 5 lager, filtertest, kylvattenbad, granulatorer, höghastighetsmixers för pulver, flaskblåsningsmaskin samt ljusskåp för färgmatchning.
 
Ett exempel på Labtechs uppfinningsrikedom är deras fullt funktionella mini-filmblåsningslinje.
 

Varumärket Labtech

LabTech Engineering är ett företag som med över 20 års erfarenhet av laboratoriemaskiner för plastindustrin, förenar det bästa av två världar. Ägaren Peter Jurgensen har själv varit i branschen i många år och efter försäljning av sitt företag flyttade han till Thailand. Genom sin västerländska erfarenhet och kunskap om vad som behövs och krävs i Europa, kombinerat med de låga kostnaderna i Thailand, har Labtech tagit fram ett program av laboratorieutrustningar som saknar konkurrens.

Dokument

Kontakta oss om Labtech!

Malin Andersen
+46 40 43 99 52
malin@awim.se