Acrolab-Värmeöverföringsteknik 


Acrolab tillhandahåller värmetekniska tjänster till globala
partners i flera branscher. Acrolab har varit med och utvecklat "disruptive" också som är nästa generations teknologilösningar som hjälper kunder att lösa utmaningar inom termisk hantering, öka sina produktionshastigheter och resultat. Acrolabs mål är att vara din självklara källa för värme och teknisk support. ​​​​​​​Acrolab Ltd är ett företag för värmetekniska lösningar och har i över 70 år varit en leverantör av anpassade lösningar för olika industriella tillverkare från avancerad konsument- och försvarselektronik till plast-, gummi- och kompositprocessorer inom alla tillverkningsområden.

Acrolabs huvudkontor och forsknings- och utvecklingsanläggningar finns i Windsor, Ontario, Kanada, men verksamheten är global. Som ett innovatör och forskningsfokuserat företag utvecklar Acrolab kontinuerligt ny möjliggörande teknik och har två teknologilicenstagare, en i EU och den andra i USA.


Acrolab har en lång historia av att förse kunder över hela världen med värmeprodukter av hög kvalitet. Acrolab är branschledande när det gäller att koppla samman termiska produkter med applikationer. Acrolab´s team hanterar ett globalt nätverk av leverantörer av specialprodukter. Alla leverantörer granskas och granskas regelbundet för att säkerställa optimal kvalitet och prestanda.
Låt Acrolab´s team anta dina värmeutmaningar! Acrolab tillhandahåller termisk ingenjörs- och designlösningar för ett brett spektrum av applikationer och industrier. Genom att samarbeta med Acrolab kommer du att uppnå full optimering och koordinering av termiska faktorer i tillverkningsmiljön.

Snabbhet, precision, lönsamhet och hållbarhet är nyckelfunktioner för Acrolab. Plattformen av produkter och tjänster erbjuder snabb och enhetlig termisk kontroll för din industriella verksamhet för att optimera produktion, resurser, kostnader och koldioxidavtryck. Som en trippelbottenlinjefokuserad industripartner agerar vi enligt principerna för Environmental Social Governance och FN:s hållbara utvecklingsmål till
maximera produktionen samtidigt som bidragen till miljöutsläppen minskar.

Med Acrolab som din partner förvandlas termiska utmaningar till möjligheter!