Imanpack - Med stor omtanke för dina produkter


​​​​​​​Hållbarhet, teknisk spetskompetens och gedigen erfarenhet är bara några av de ledord som gör Imanpack till det självklara valet inom förpackning och paketering. Vad du än är i behov av har Imanpack det bästa för dina produkter. 

Imanpack är ett tekniskt skickligt företag som lägger stor vikt vid att även bedriva en hållbar och ekologisk verksamhet. De gör förpackningslösningar som passar alla olika användningsområden. De har fem inriktningar som är Hardware, Kit, Plastics, Food och Wet Wipes. Det omfånget av produkter innefattar förpackningar av hårdvara ibland annat påsar och kartonger, monteringssatser bestående av bland annat muttrar eller skruv i påse och kartong, förpackningar för plast, lämplig och kvalitativ förpackning för mat samt paketeringar av våtservetter och liknande i återförslutningsbara förpackningar.
 

Tekniken

Företaget konstruerar och bygger flödesinpackningar, lådor som formar eller stänger maskiner, kartongmaskiner, höghastighetsmaskiner för räkning och vägning, robotar och en mängd mätningssystem och end-of-line-system. Med lång erfarenhet och skickliga medarbetare på varje position utvecklar de system, maskiner och lösningar för sina kunder.
 

Varumärket Imanpack

ImanPack grundades 1975 och har sedan starten tillverkat och levererat tiotusentals förpackningsmaskiner för skilda användningsområden. Imanpacks fabrik ligger i den teknikduktiga och natursköna staden Schio i nordöstra Italien vid foten av Dolomiterna. Deras produkter finns över hela världen och företaget lägger största vikt vid att ha en bra dialog med sina kunder och partners

Dokument

Kontakta oss om Imanpack!

Jan Nilsson
0150-727 17
0705-45 25 82
jan.nilsson@awim.se