Om oss

 AWI Maskin AB är ett Svenskt företag som öppnade portarna 1983. På  vårt kontor i Arlöv har vi idag 7 personer anställda och omsatte år 2018 ca. 25 M.SEK därutöver  c:a 40 miljoner i provisionsaffärer.

AWI Maskin AB verkar som representant i Norden för ett stort antal ledande företag inom Plast-, Gummi-, Förpacknings- och Järnvägsindustrin.


Vi säljer maskiner och kringutrustning till plast-, gummi-, förpacknings- och järnvägsindustrin. Enstaka maskiner såväl som kompletta processlinjer och vi kan genom vårt breda sortiment erbjuda våra kunder kompletta lösningar för de flesta ändamål.

Geografiskt är vi från och med 1/4 2019, lokaliserade i Arlöv utanför Malmö.

Sedan 1993 arbetar AWI Maskin AB i med normer och rutiner i enlighet med ISO-9000. Vi ställer naturligtvis motsvarande krav på de företag som vi representerar.

Service


En viktig del av AWI Maskin AB´s verksamhet är vår service, vilken innebär hjälp med montage, reservdelar samt utbildning och rådgivning på de maskiner vi säljer. Detta sköts av våra servicetekniker i nära samarbete med säljarna. Vi har egen service i Arlöv.

Vi utför även service på såväl stationära som mobila hydraulsystem.
Kontaktperson Björn S. Hansen: 040-43 99 54.
​​​​​​​

Reservdelar

För er trygghets skull lagerhåller vi de viktigaste reservdelarna i Arlöv.
Utöver detta har vi ett mycket väl fungerande samarbete med kurirföretag för leveranser inom 24-48 timmar. 

Vårt motto är att kundernas maskiner alltid ska hållas igång!

AWI Maskin AB

7

anställda

1983

Slog upp portarna

25 milj.

Omsättning 2018

Plast formsprutaPlast formspruta
Dr. BOY
Formspruta