Barwell - Ämnesmaskiner


Det anrika företaget Barwell, grundat år 1926, är en av många institutioner inom gummiindustrin. Alla känner till Barwell ungefär som alla känner till Volkswagen.


Barwell och AWI Maskin har sedan år 2012, samarbetat när det kommer till försäljning av nya maskiner och service/reservdelar i de nordiska länderna. AWI Maskin, som redan innan hade ett brett utbud för gummi- och plastindustrin, fyller nu ytterligare en lucka och kan erbjuda sin kundkrets det mest kompletta programmet på marknaden.
 
Naturligtvis kommer våra egna servicetekniker att stå till tjänst med service, uppgraderingar och reservdelar till både existerande och nya maskiner från Barwell.

Företaget Barwell

Barwell är idag den ledande tillverkaren av ämnesförberedande kolvextruders. Programmet sträcker sig långt utanför de traditionella varmmatade ämnesmaskinerna. Nu erbjuds även kontinuerliga kugghjulspumpar, kallmatade ämnesmaskiner, precisonsmaskiner för exklusiva gummityper samt spiralformade vibrerande kyltunnlar för de varma ämnena.

Barwells maskiner används för ett vitt spann av applikationer, som t.ex. spengummi, skosulor, bilmattor, golfbollar och precisionstätningar.


Kontakta oss om Barwell!

Roger Ringlander 
+46 40 43 99 55 ​​​​​​​
roger@awim.se​​​​​​​