Zonegreen – Depå Personal Protection System (DPPS™)

 
AWI Maskin AB representerar ZoneGreen i Sverige, Norge och Danmark.

System Zonegreens Depå Personal Protection System, allmänt känt som DPPS™, är designat för att tillhandahålla den säkraste och mest effektiva metoden för att kontrollera tågrörelser när de befinner sig i depåområdet.

Tekniken

Zonegreens DPPS ger fysiskt skydd till personal som arbetar i järnvägsdepåer genom att använda Network Rail-godkända, motordrivna urspårare. Det avancerade systemet kan även låsa ihop med tredje parts depåutrustning, såsom kranar, domkrafter, utrustning för boggisänkning, för att säkerställa att fordonsrörelser endast sker när det är säkert att göra det.

Intelligenta kontrollpaneler används för att skydda när personalen börjar arbeta, manövrera urspårarna och för att endast tillåta fordonsrörelser när det är säkert att göra det.

Varumärket ZoneGreen

Med mer än 20 års erfarenhet och genomgående höga produktstandarder har Zonegreen etablerat ett rykte för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet i järnvägsdepåer i Storbritannien och över hela världen.

Zonegreens DPPS har oberoende bedömts för att uppfylla hårdvaru- och mjukvarusäkerhetskraven för SIL2, är helt EMC-testad och kompatibel med alla nuvarande järnvägsstandarder.

Kontakta oss om ZoneGreen!

Fredrik Lindberg
+46 40 43 99 51​​​​​​​
fredrik.lindberg@awim.se