IME-Autolift - Fordonslyftar

 
AWI Maskin AB representerar IME-Autolift i Sverige, Norge och Danmark.
​​​​​​​

IME-Autolift är en världsledande tillverkare av olika typer av fordonslyftar för tåg, lastbilar, bussar och personbilar. De erbjuder utrustningar med mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Tekniken

IME-Autolifts fordonslyftar håller högsta standard och är robusta för att klara extrema klimatförhållanden. Lyftarna kundanpassas och det är möjligt att få speciallösningar som exempelvis trådlös kontroll, helt trådlösa system och explosionssäkra lyftsystem. De har också ett unikt system där det är möjligt att helt automatiskt lyfta vagnen och sänka boggien.
Företaget har också utvecklat utrustningar som gör det möjligt att både lyfta och vrida exempelvis tågvagnar och lastbilar vid montage och service.
IME-Autolift har även mobila utrustningar med multiverktyg (MasterLift) som underlättar montering och demontering av exempelvis vindrutor och andra stora komponenter på fordon. Baserat på samma teknik som deras andra lyftar är det möjligt att arbeta med komponenterna i upplyft läge. MasterLift kan alltså användas både för transport av delar och som stöd under installation och borttagning.

Varumärket IME-Autolift

IME-Autolift är ett österrikiskt familjeägt företag som startades för drygt 30 år sedan och som nu drivs av tredje generationen. De har kunder över hela världen, varav många i Norden, och deras motto är enkelt – högt, högre, högst.

Kontakta oss om IME-Autolift!

Fredrik Lindberg
+46 40 43 99 51​​​​​​​
fredrik.lindberg@awim.se