IME-Autolift - Tredje generationens familjeföretag


IME-Autolift är en världsledande tillverkare av olika typer av fordonslyftar för tåg, lastbilar, bussar och personbilar. Som ett tyskt familjeägt företag ser IME tillbaka på över 30 år i branschen – där passionen alltid har drivit tekniken framåt.


Med mer än 200 avslutade projekt över hela världen och flera tusen lyftar i drift är Autolift en pålitlig och erfaren partner för alla aspekter av lyftning av järnvägsteknik. Lyftsystemet gör sitt uppdrag till 100 procent oavsett klimat eller kontinent. I öknar som i Saudiarabien, subtropiska områden som Malaysia eller Thailand, i de isiga regionerna i Ryssland och Skandinavien, eller helt enkelt mer eller mindre runt hörnet i Tyskland, Österrike eller Schweiz. Vart du än är i behov av produkter från IME kommer de att prestera efter högsta standard.

Tekniken

Om du letar efter en speciell lösning som trådlös kontroll eller helt trådlösa system, om du behöver explosionssäkra lyftsystem eller ett unikt system där du helt automatiskt kan lyfta vagnen och sänka boggien, är IME-Autolift rätt för dig. IME har även mobila manipulatorer (MasterLift). Baserat på samma teknik som deras lyftdon, tillåter de dig att arbeta under lyftbelastningen. Samt är inte bara avsedda för transport av delar utan för stöd under installation och borttagning.
 

Varumärket IME-Autolift

IME-Autolift är ett familjeägt företag som nu är i den tredje generationen. Med en genuin passion för vad de gör produceras endast högkvalitativa och pålitliga komponenter hos företaget. De har kunder över hela världen och deras motto är enkelt – högt, högre, högst.
 
Hör av dig om du vill veta mer om märket!

Dokument

Kontakta oss om IME-Autolift!

Katarina Stadler
070-925 34 74
katarina.stadler@awim.se