BIP Technology GmbH -
​​​​​​​Mät- och hanteringssystem för hjul och axlar


Som specialist på automatiserade hjulmätning, boogiemätningssystem och underhållsteknik utvecklar BIP Technology GmbH  från Brandenburg i Tyskland skräddarsydda och innovativa lösningar tillsammans med sina internationella kunder.

I mer än 25 år har ingenjörer, tekniker och projektledare arbetat med effektiva och individuella produkter och tjänster för järnvägshjulset. Det Brandenbaserade företaget kan erbjuda den bästa tekniska lösningen för varje särskilt krav, imponerande i sin tillväxt och innovativa styrka. Ultraljuds-testteknik, bogie turntables, mätteknik, rengöring och målning av hjulpar, kompletta linjer för hjulpar och planeringen av din hjuluppsättningsverkstad.

TeknikenVarumärket BIP

Innovativ och framtidsinriktad utveckling i det internationella nätverket, med stöd av kunder, partners och anställda, bidrar till framgångarna.

Med största omsorg och precision ger vi dig allt från rådgivning, planering och projektering, installation och efterföljande underhåll av din anläggning allt från en enda källa. Förutom våra kärnkompetenser för Hjulset implementerar BIP Technology GmbH även intelligenta automationslösningar för underhåll av  höghastighetståg.

Kontakta oss om BIP !

Jan Nilsson
070-545 25 82
jan.nilsson@awim.se