BIP Technology GmbH -
​​​​​​​Mät- och hanteringssytem för hjul och axlar


Som specialist på automatiserad hjuluppsättnings underhållsteknik utvecklar BIP Technology GmbH (Ltda) från Brandenburg i Tyskland skräddarsydda och innovativa lösningar tillsammans med sina internationella kunder.

I mer än 25 år har ingenjörer, tekniker och projektledare arbetat med effektiva och individuella produkter och tjänster för järnvägs Hjulset. Det Brandenbaserade företaget kan erbjuda den bästa tekniska lösningen för varje särskilt krav, imponerande i sin tillväxt och innovativa styrka. Ultraljuds-testteknik, mätteknik, rengöring och målning av hjulpar, kompletta linjer för hjulpar och planeringen av din hjuluppsättning verkstad.

TeknikenVarumärket BIP

Innovativ och framtidsinriktad utveckling i det internationella nätverket, med stöd av kunder, partners och anställda, bidrar till affärsframgångar.

Med största omsorg och precision ger vi dig allt från rådgivning, planering och projektering upp till installation och efterföljande underhåll av din anläggning allt från en enda källa. Förutom våra kärnkompetenser för Hjulset implementerar BIP Technology GmbH även intelligenta automationslösningar för underhåll av tyska höghastighetståg.

Dokument

Kontakta oss om BIP !

Jan Nilsson
0150-727 17
0705-45 25 82
jan.nilsson@awim.se