Aquafrisch – Kvaliteten talar för sig själv


Aquafrisch skräddarsyr utrustning inom tvättanläggning för tåg, avisnings-anläggningar och vattenrening med högkvalitativ prestanda utifrån varje enskild kunds behov och önskemål. De designar, tillverkar och installerar sedan anläggningen.


Spanska Aquafrisch har genom åren samlat på sig ett gott rykte tack vare den effektiva och pålitliga utrustning som installeras och drivs över hela världen. Med ett erkänt positivt resultat har företaget kunnat skapa sig en kontinuitet och en stadig tillväxt.
 
Inom järnvägsutrustning står företaget för kvalitet inom tvättanläggningar av olika typer, avisningssystem för nedisade tåg samt extraktions- och lastningssystem som möjliggör tömning av tågdepåer. Aquafrisch sköter också uppdrag inom stads- och industriellt avloppsvatten, kompakta nödanläggningar, återvinningssystem och processanläggningar.
Tvättanläggning tågTvättanläggning tåg
Aquafrisch
Tåg tvätt

Tekniken

Aquafrisch utrustningar finns för såväl inomhus -som utomhusbruk, samt i både mobila och fasta utföranden. De erbjuder lösningar som optimerar kvalitet med hållbarhet och är noggranna med att ha ett miljötänk som genomsyrar hela deras verksamhet. Med de mest avancerade kontrollsystemen på marknaden utvecklar de program som är lätta att lära med möjligheten att ansluta till internet och centraliserade styrsystem.
 

Varumärket Aquafrisch 

Aquafrisch är ett familjeägt företag som grundades 1996 som ett tillverknings- och distributionsföretag för vattenrenings- och reningskomponenter. Sedan dess har utvecklingen och tillväxten gått snabbt fram. Aquafrisch huvudkontor ligger i Madrid och har 2 000 kvadratmeter för konstruktion, tillverkning och testning av utrustningen. Det har också de mest avancerade tekniska resurserna för att genomföra projekt enligt de mest krävande kvalitetsstandarderna.

Dokument

Kontakta oss om Aquafrisch!

Katarina Stadler
070-925 34 74
katarina.stadler@awim.se