Järnväg

Utrustning för byggnation, kontroll & underhåll av järnväg.

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom utrustning för din depå och för spårarbeten.


Vi hjälper dig att utrusta din depå med det mesta du kan behöva i utrustningsväg. Vi har liftar, tvättanläggningar, avisningsanläggningar, bogietestutrustningar, hjulsvarvar och mycket, mycket mer.
Med relationer och erfarenhet som går långt tillbaka kan vi hjälpa dig att utrusta din framtida depå eller uppgradera din befintliga, vilket som passar dig bäst. Kontakta oss gärna för mer information om vad vi kan göra tillsammans.

IME-Autolift


​​​​​​​IME-Autolift GmbH. är en världsledande tillverkare av olika typer av fordonsliftar för tåg, lastbilar, bussar och personbilar.

Aquafrish​​​​​​​

​​​​​​​
​​​​​​​Aquafrisch skräddarsyr utrustningar inom tågtvätt, avisningsutrustningar och vattenrening med högkvalitativ prestanda utifrån varje enskild kunds behov och önskemål.

Danobat

​​​​​​​
​​​​​​​Danobat Group erbjuder omfattande lösningar inom  hjulsvarvning, axelsvarvning, mätutrustningar mm.

BIP Technology

​​​​​​​
​​​​​​​Specialister på automatiserad  hjulmätning. Både stationära och mobila.
​​​​​​​De tillverkar även ytbehand-lingsutrustningar för hjul och axlar.


ERLA


Erla Technologies utvecklar och tillverkar automatiska påfyllningsssystem för bränsle och andra vätskor för for-donsdepåer.

Tenconi

​​​​​​​Isolerskarvar för spår.
​​​​​​​​​​​​​​Med fler än 2 000 produkter levererar Tenconi SA regelbundet över 200 kunder i Schweiz och tack vare ett stort nätverk av agenter även i andra 18 länder världen öve

Nencki

​​​​​​​
​​​​​​​Världsledande aktör inom utrustningar för test av järnvägsbogies, dämpare  och fjädrar. Nencki tillverkar även utrustningar för svetsning av långräls.

Railshine

​​​​​​​
​​​​​​​Ledande global aktör inom utveckling och försäljning av maskiner, utrustning och arbetsmetoder för ergonomiska utrustningar.

UNAC


konstruerar och tillverkar spårgående mobila arbetsplattformar för kontaktledningsarbeten, samt rälsgående grävmaskiner.

Zonegreen

​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​Zonegreen är en global leverantör av säkerhetssystem för depåer.