Tung Yu - Ett av Asiens största varumärken inom produktionsutrustningar


Tung Yu är ett varumärke som finns i över 60 länder. Med sin ödmjuka inställning till framgång har de ett ständigt driv att förbättra allt från sina komponenter och sin teknik till kommunikation och service.

Med ett brett utbud av produktionsutrustning för gummi är Tung Yu ett kvalitetsmärke som uppfyller alla höga förväntningar. De har ett gott rykte tack vare sin kvalitet inom allt de gör. Sedan 2005 har det taiwanesiska företaget ett samarbete med franska REP. Det har resulterat i en förbättrad kommunikation och service över hela världen.
 
Tung Yu har många referenser runtom i Europa och även i Norden. De är specialiserade på vakuumpressar från 50 ton och uppåt.

Tekniken

Tillverkaren har högkvalitativa produkter som är uppskattade över hela världen. TYC-CE är en två-stationspress med vakuumkammare och en främre formdelningsutrustning. TYC-1500 är en 1500 tons kompressions-press med vakuumkammare och främre formdelningsutrustning. RT9 är i sin tur ett samarbete mellan REP och Tung Yu. Det är efterföljaren till RTIP-modellerna och maskinen består av en stängningsenhet och hydral/styrsystem från Tung Yu, som utrustats med REP:s berömda injektionsenhet.
 

Varumärket Tung Yu

Tung Yu Hydraulic Machinery Co. Ltd. startades 1983 och har ända sedan starten hållit kvar vid samma filosofi. De vill vara ett företag som på ett hållbart sätt leder sin verksamhet framåt med en ödmjuk inställning som genomsyrar hela företaget. Genom åren har de haft en stadig tillväxt och de finns nu i mer än 60 länder över hela världen.

Kontakta oss om Tung Yu!

Katarina Stadler
070-925 34 74
katarina.stadler@awim.se