REP - Kombinerar ergonomi med robust design


REP är framstående inom inte bara sitt tekniska område – utan även för sin kompletta service där de möter användarnas behov och önskemål runt hela världen. REP kan involveras redan från starten av ett projektprogram.


REP har en effektiv service baserad på ett utbrett reservdelsnätverk. Reservdelar skickas inom 24 timmar i 95 procent av fallen. Servicen inkluderar tjugo tekniska assistans-centers som är bemannade med utbildad personal beredda att hjälpa dig med problem och även med utbildning.

REP har arbetat hårt de senaste fem åren med att öka produktiviteten samtidigt som de håller fast vid sin dedikerade service och höga kvalitet i allt de tar sig an.

Tekniken

REP:s teknologi är baserad på fullständig kontroll över injektionsprocessen, från identifiering av blandningen till den färdiga produkten. Av denna anledning har alla pressar Intelinject mikrodatorbaserade styrsystem. De kan utrustas med Curetrac vulktids korrigerande programvara och knytas samman med REP-nätverk. Mer än 7000 pressar har installerats i hela världen, inklusive 3000 Intelinject pressar anslutna till cirka 500 Rep-Net nätverk och utrustade med över 100 Curetrac-system.
 

Varumärket REP

REP International har funnits sedan 1948. Företaget förstod tidigt vikten av polymerer och elastomerer till industrin och beslutade att specialisera sig på gummiinsprutningsteknik. De är nu världsledande inom gummimaskiner där de har ett högteknologiskt sortiment av vertikala och horisontella formsprutningsmaskiner för gummi.

Dokument

Kontakta oss om REP!

Roger Ringlander
0707-20 13 52
roger@awim.se