Barwell - Ämnesmaskiner

acrolab
Det anrika företaget Barwell, grundat år 1926, är en av många institutioner inom gummiindustrin. Alla känner till Barwell ungefär som alla känner till Volkswagen.
 
Barwell och AWI Maskin har, med start i april 2012, beslutat sig för ett samarbete gällande nya maskiner och service/reservdelar i de nordiska länderna.
 
Barwell är idag den ledande tillverkaren av ämnesförberedande kolvextruders.
 
Programmet idag sträcker sig långt utanför de traditionella varmmatade ämnesmaskinerna. Nu erbjuds även kontinuerliga kugghjulspumpar, kallmatade ämnesmaskiner, högteknologiska precisonsmaskiner för exklusiva gummityper samt kompakta spiralformade vibrerande kyltunnlar för de varma ämnena.
 
Barwells maskiner används till så olika applikationer, som t ex. spengummi, skosulor, bilmattor, golfbollar och precisionstätningar.
 
AWI Maskin, som redan idag  har ett brett utbud för gummi- och plastindustrin, fyller nu ytterligare en lucka och kan erbjuda sin kundkrets det mest kompletta programmet på marknaden.
 
Naturligtvis kommer våra egna servicetekniker att stå till tjänst med service, uppgraderingar och reservdelar till både existerande och nya maskiner från Barwell.
barwell bild1barwell bild2

Läs mer på Barwells hemsida där de presenterar hela sitt produktprogram, inklusive begagnade maskiner.